Natuurlijk GeveladviesHoe kom je tot een goede materiaalkeuze uit het woud van natuurlijke gevelmaterialen? Kan je op duurzame wijze tropisch hout toepassen? Hoe verwerk je natuurlijke materialen in gevels? Wat betekenen de brandeisen voor toepassing van hout in gevelbekleding en galerijconstructies? Hoe kan je houten gevelbekleding goed afwerken? Natuurlijk Geveladvies biedt Nederlandse architecten en ontwerpers gratis support bij dit soort vraagstukken. Neem vandaag nog contact op!

Natuurlijk Geveladvies levert deze support namens een groep van innovatieve en duurzame leveranciers van gevelproducten. Laat je inspireren door fraaie natuurlijke gevelmaterialen in onze praktische Productselector.

Arie van der Neut, Studioninedots:

Innovita is voor ons de autoriteit bij het toepassen van hout in onze projecten.


Het initiatief

Natuurlijk Geveladvies is een service van Innovita advies & projectbegeleiding. De verschillende partners van Innovita bieden één of meer duurzame en innovatieve gevelproducten aan. Via Natuurlijk Geveladvies is er direct toegang tot concrete, actuele productinformatie en toepassingsmogelijkheden van uiteenlopende toonaangevende producten. En ook op het gebied van detaillering en bemonstering bieden wij je ondersteuning. Daarbij vervult Innovita een onafhankelijke rol als gevelexpert. De volgende productgroepen en partners zijn vertegenwoordigd.

Effectieve werkwijze

Het initiatief Natuurlijk Geveladvies is een hele effectieve manier om snel wegwijs te zijn in mogelijkheden van hout in je project. Na één contactmoment heb je meestal al voldoende inzicht in welke richting je het ontwerpproces verder kunt sturen.

Natuurlijk Geveladvies is effectieve service. Met één bezoek van Innovita heeft u feitelijk tien relevante leveranciers bij u aan tafel gehad.


Naar aanleiding van je vraag komen wij bij je langs of bespreken we de wensen telefonisch of via online hulpmiddelen. Op basis van je input geven we een onafhankelijk en deskundig maatwerkadvies. Bemonstering van de gekozen materialen, eventueel inclusief afwerking, behoort tot de mogelijkheden. Onze begeleiding kan ook betrokken worden op de detaillering en de bestekomschrijving.

Heb je een materiaal gekozen via de Productselector? Vergeet niet de leverancier erbij te vermelden om teleurstellingen in kwaliteit of levering te voorkomen!

Ik ben positief verrast hoe goed Natuurlijk Geveladvies werkt voor zowel architecten als leveranciers. Verbazend eenvoudig en heel effectief.


Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hele specifieke vragen over iets wat met hout te maken heeft? Neem contact op en we overleggen hoe we je van dienst kunnen zijn.

Wilt u snel een advies ontvangen? Innovita komt graag met u in contact en geeft persoonlijk en direct advies bij uw project.